Opinie

  • polecam każdemu,bardzo dobry program ,śmiało można jego uzywac na pc
    Krzysztof dnia: 10-08-2017 Gozdów
  • Super aplikacja pozdrawiam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich oddających opinie w raz z Autorem programu odkurzacz.
    Waldemar dnia: 14-07-2017 Sławsk k.Konina
  • W pierwszej chwili jak zobaczyłem program, to się trochę uśmiechnąłem że tak dziecinnie wygląda. ALE TO JEGO ZALETA. Jest rewelacyjny, bardzo prosty w obsłudze, szybki w działaniu. Polecam wszystkim, osobiście zostaję z nim na długi okres.
    Piotr dnia: 02-07-2017 Warszawa
  • Program Odkurzacz odkryłem około dwa lata temu. Dzięki niemu odzyskałem ponad 50GB miejsca. Używam go teraz na każdym komputerze i polecam go innym.
    Marcin dnia: 12-06-2017 Toruń
  • Używam na dwóch laptopach ,jestem bardzo zadowolona ,nie przypomina mi stale. Po wyczyszczeniu laptopy chodzą jak burza.Poleciłam znajomym ,są zadowoleni. Dobrze czyści.
    Hanna dnia: 26-05-2017 Września
  • Czy Odkurzacz musi co 2-3 dni nachalnie przypominać o wykonaniu czyszczenia? Staje się to irytujące. Już ze dwa razy w ostatniej chwili powstrzymałem się przed deinstalacją z tego powodu. Wiem, że autor w ten sposób próbuje zrobić sobie reklamę, ale przez ową namolność osiągnie odwroty skutek.
    Jarek dnia: 23-05-2017 Warszawa
  • Program doskonały. Używam go już kilka dobrych lat na wielu komputerach. Ostatnio miałem okazję korzystać z pomocy on-line. W sytuacji pozornie beznadziejnej otrzymałem natychmiastową, kompetentną, wartościową, życzliwą, bezinteresowną pomoc od samego Twórcy programu. Wielkie dzięki, wyrazy wdzięczności i szacunku! Ryszard
    Ryszard dnia: 19-04-2017 Warszawa
  • Optymalizacja autostartu : program w czasie operacji nie odpowiada. Problemy z aktualizacją czasem kończą się niepowodzeniem. W sumie program spełnia swoją rolę.
    Andrzej dnia: 18-04-2017 Warszawa
  • Banalne łatwy i bardzo użyteczny program. Nie powoduje kolizji z Eset Smart Sec. A wszystko co jest proste, jest niezawodne
    EM dnia: 01-04-2017 Katowice
  • Program jest świetny! Przeniosłem się z rozwiązań CCleaner i Wise. Polecam!
    Dominik dnia: 29-03-2017 Gloucestershire www.dominikkwolczak.info
  • Świetny program, którego używam od kilku lat. W obsłudze łatwy, skuteczny. Właściciel dba o aktualizacje pracuje nad poprawianiem sprawności programu. Pozdrowienia dla Macieja:)
    Jan dnia: 22-03-2017 Świętochłowice
  • jako narzedzie uzywam od kilku lat, niestety programy antywirusowe blokuja strony update dla odkurzacza. Np Bitdefender
    Grzesiek dnia: 23-01-2017 Sochaczew
  • Bardzo dobry program. Intuicyjny interface. Autor jest bardzo dobrym programistą i życzę mu wielu sukcesów.
    Arek dnia: 27-12-2016 W-wa
  • Z programu korzystam i cieszę się że jest łatwy kontakt z jego wydawcą, a program jest udany i chodzi jak brzytwa. Polecam niezdecydowanym. z gwiazdek daję 5. może na razie nie radzę sobie z wszystkimi funkcjami ale powoli będą rozpracowane. naprawdę polecam i program warty wsparcia.
    Alfred Tołwiński dnia: 08-12-2016 Piekary Ślaskie
  • dopiero odkryłam odkurzacz jest swietny naprawdę polecam
    kala dnia: 03-12-2016 belfast
  • Odkurzacz jest super.Używam go już parę lat i nigdy nie miałem żadnych problemów.
    Jacek dnia: 01-11-2016 Warszawa
  • daję 5 gwiazdek.jestem pozytywnie zaskoczony
    jerzy dnia: 19-10-2016 opole
  • Od lat najlepszy :)
    Magda dnia: 23-07-2016 Warszawa www.picturesforyou.pl
  • dobry program
    bruno dnia: 18-07-2016 tarnowskie gory google
  • Zgadzam się z przedmówcą. Po aktualizacji czcionka stała się nie czytelna. Zwiększanie jej w ustawieniach nie ma wpływu na główny interfejs. Poprawcie to, bo czuję się zniechęcony.
    Jarek dnia: 22-05-2016 Jastrzębie Zdrój
  • Jestem bardzo zadowolony i dałbym 5 gwiazdek, gdybyście w zaktualizowanej właśnie na moim komputerze wersji nie zmniejszyli czcionki do rozmiarów praktycznie nieczytelnych bez szkła powiększającego.Czy kod,który mam przepisać, też musi być na tak niekontrastowym tle? Nie wszyscy użytkownicy są młodzi i bez wady wzroku! Druga sprawa - czy jest jakiś konflikt mięzdy Odkurzaczem a Pandą? Jak jej nie wyłączę na czas aktualizacji Odkurzacza to mi melduje, że właśnie usunęła zagrożenie (czyli plik instalacyjny) Serdecznie pozdrawiam i czekam na czytelniejszy druk.
    Wukas dnia: 13-05-2016 Sopot
  • Lepszego sprzętu nie spotkałem !!! :-) Traktuje mnie jak mądrzejszy przyjaciel.Po łapach nie bije ale z ogromną kulturą ostrzega, abym nie robił głupot. To prawdziwa przyjemność móc się nim posługiwać. Od miesiąca walczę z robalami w laptopie. Cztery razy resetowałem awaryjnie! Dzisiaj po raz kolejny rozpoczynam powrót do życia i ODKURZACZ mi w tym pomaga. SUPER! SUPER! SUPER! GRATULECJE PANIE MACIEJU !
    Remigiusz dnia: 01-05-2016 Konin
  • Choć samodzielnie spod Linuxa oczyszczam pliki-śmieci w Windows to od kilku lat Odkurzacz pomaga mi ad-hoc wykonać tę robotę szybciej. Gratuluje bardzo dobrze napisanej aplikacji, widać że ergonomia użytkowania została bardzo dobrze przemyślana. Życzę Ci dalszych sukcesów w świecie IT.
    Arek dnia: 09-04-2016 Słupsk
  • W zasadzie to co najlepsze jest już napisane przez innych użytkowników. Dobra robota i tyle. Dziękuję pięknie i gratuluję. Od wielu lat używam odkurzacz i do tej pory nie zawiódł mnie i niech tak zostanie.
    Zbigniew dnia: 03-04-2016 Białystok urwiski.eu
  • Produkt znakomity, prosty w obsłudze, jak użytkowanie cepa, funkcjonalny, ładna oprawa graficzna, aktualizacja do wersji nowszej bardzo łatwa. Produkt uważam za znakomity i... po polsku!!! Autor musiał się kur...wsko srogo napracować, aby go zaprogramować. Korzystanie z niego za darmo razi moje poczucie wstydu i sprawiedliwości. Każdego roku wpłacam i nadal będę wpłacać pewną kwotę na rzecz autora. Zachęcam wszystkich zadowolonych z tego produktu, aby poszli w moje ślady i wpłacali ile mogą. Suma drobnych wpłat czyni wynagrodzenie godnym pracy autora. PS. Nie jestem krewnym, ani znajomym autora. Niniejszego wpisu dokonałem dobrowolnie, podobnie jak dokonuję wpłat. Amen.
    Jan dnia: 30-03-2016 Świętochłowice
  • Witam Panie Macieju! Od wielu lat "Odkurzacz" jest zainstalowany na moim komputerze, ale "14" jest tym co może naprawdę zachwycić i pobudziła mnie do wyrażenia uznania. Gratuluję umiejętności i pomysłowości. Życzę dalszej owocnej, sprawiającej przyjemność, pracy nad udoskonalaniem tej bardzo pożytecznej aplikacji. Dla mnie, 70-letniego jej użytkownika, który uczył się pracy na komputerze na podstawie czasopism, jest naprawdę frajdą. Pozdrawiam tonskiw
    tonskiw dnia: 23-03-2016 Zielona Gora
  • Odkurzacz jest świetny! Ale po ostatniej aktualizacji - wciąż domaga się reinstalacji - czyżby klonowanie?
    Tomasz dnia: 22-03-2016 Lublin
  • Juz dawno polubilem Pana produkt a teraz wersja 14 jest piekna gdy chodzi o szate graficzna. No i juz troche "pobawilem sie" nim i uwazam ze w zakresie funkcjonalnosci na razie nie mam uwag.. OBY TAK DALEJ! Dziekuje Panu za pamiec GORACO POZDRAWIAM Z SZACUNKIEM edu47@o2.pl. Skoro twierdzi Pan ze teraz bedzie tylko hobbystycznie zajmowal sie "odkurzaczem 14" to ciekawy jestem jaką WSPANIALOSC SZYKUJE NAM PAN W NASTEPSTWIE DO OGOLNEGO UZYTKU..?
    edmund dnia: 21-03-2016 Legnica
  • Sugerowałem zapamiętywanie położenia okna programu i rzeczywiście taka funkcja jest dostępna w ustawieniach i rzeczywiście okna podstawowych funkcji czyszczących pamiętają swoje położenie, na co bym nie wpadł:) że tak można. Chodziło mi o coś zupełnie innego acz podobnego. Okno główne programu startuje z centrum ekranu za każdym razem pomimo iż zamykam program z oknem w lewym górnym rogu ekranu i chciałbym, żeby tam po odpaleniu program startował, tego moim zdaniem zabrakło w zachowaniu okien programu i bez tego ta funkcja jest niekompletna.
    Piotr dnia: 20-03-2016 tajna
  • Moim zdaniem "13" była bardzo dobra , lecz "14" jeszcze lepsza . W/g mojej oceny działa perfekcyjnie . Jeżeli komuś się nie podoba , proszę wskazać mi lepszy program. Przede wszystkim w razie źle przeprowadzonej instalacji jest wspaniały kontakt z autorem programu , którego reakcja z informacją w czym tkwi błąd jest natychmiastowa , co jest to bardzo ważne. WIELKIE POWAŻANIE DLA AUTORA !!!!
    Zygmunt dnia: 19-03-2016 Wrocław
  • Ktoś kto wybrał fonty zastosowane w wersji 14.x powinien czym prędzej udać się do specjalisty okulisty. 13ka była czytelna, 14-ka powoduje łzawienie oczu- dla mnie porażka. Wracam do 13ki.
    Mirek dnia: 15-03-2016 Mirosławiec
  • E no, nie no! Super! Właśnie zainstalowałem i korzystam! Chciałem się podzielić takim zarysem koncepcji zanim mi ucieknie. Wydaje mi się, że jest pewna konsekwencja wprowadzenia funkcji automatycznego czyszczenia, takie naturalne następstwo, że skoro powiedzieliśmy "A", to.... Skoro rezygnujemy z ręcznej obsługi, to może na wzór tzw. karnacji w bodajże Windows Media Player'ze fajny byłby interfejs minimalistyczny, taki "do pracy". Takie coś ma np. Avast w trakcie skanowania po zamknięciu głównego okna, w prawym dolnym rogu ekranu wyświetla pasek postępu i klawisze do sterowania skanowaniem... Taki ogólny zarys by to był. Pozdrawiam !
    Piotr dnia: 14-03-2016 nie podam, procedura utajnienia
  • Witam jeszcze raz! Przed chwilą wysłałem opinię i jakoś tak nie zauważyłem tych gwiazdek przed tokenem i poszło z jedną gwiazdką a dałbym 5 gwiazdek. Gwiazdki powinny być puste, czyli zero gwiazdek i żeby system nie dopuszczał do wysłania wiadomości bez określenia się świadomego co do ilości gwiazdek. Teraz domyślnie jest jedna gwiazdka i to zaniża ocenę a zaniża bo może zaniżać.
    Piotr dnia: 09-03-2016 Warszawka albo Przemyśl ę sobie
  • Witam ! Dwukrotnie wyraziłem chęć wsparcia podając jeden adres mailowy i.... cisza(?) Podejrzewając to i owo wysłałem trzeci raz podając inny adres, cisza. Co jest grane? żadnej informacji, nikogo nie ma w domu. Co to może być wie ktoś? krafineria@interia.pl
    Piotr dnia: 09-03-2016 Warszawka albo Przemyśl
  • drodzy internauci niema nic za darmo. pomoge ci ale ty musisz pomagac mnie . odkurzacz odkurza pieniadze?
    wladyslaw dnia: 29-01-2016 przyleg
  • Bardzo fajny, przydało by się kilka dodatkowych opcji, np. czyszczenie rejestru, itp., ale mimo wszystko jest to jeden z najlepszych programów do oczyszczania komputera z niepotrzebnych plików i optymalizacji. Duża zaletą jest to, że to polski program i wszystko jest całkowicie po Polsku. Najciekawszą według mnie funkcją i najbardziej przydatną jest czyszczenie aplikacji. Polecam, bardzo lubię ten program.
    Mati dnia: 29-01-2016 Częstochowa
  • Nie jestem informatykiem, ale Odkurzacz wydaje się b. pożyteczny, bo i usuwa śmieci, i porządkuje dysk, zwalniając miejsce. A od strony psychologicznej: nie wiem czy tylko ze mną tak jest, ale gdy wsparcie jest dobrowolne, chętniej się to czyni niż z przymusu.
    Marek Mikulski dnia: 11-01-2016 Warszawa mikulski.co
  • Program sprawny. Używałem w win 8, (8,1), obecnie w win7. Działa bez problemu i jest skuteczny. W języku polskim !!! Byłoby nieźle, gdyby użytkownicy zechcieli dobrowolnie wesprzeć finansowo autora, bo jak do tej pory program jest darmowy, ale robotę chłop odwala bardzo solidną. Więc kilka PLN na Jego konto chyba nie doprowadzi do finansowej ruiny żadnego użytkownika Odkurzacza.
    Jan dnia: 10-01-2016 Świętochłowice
  • Wspaniały program. Serdecznie dziękuję Autorowi.Życzę wszystkiego najlepszego.Serdecznie pozdrawiam.Eugeniusz
    Eugeniusz dnia: 28-11-2015 Jelenia Góra
  • Nieczęsto piszę na forach ale ten program jest absolutnie wyjątkowy. Najdłużej używany przeze mnie program.Odpowiednia -świadoma konfiguracja jest absolutnie niezawodna.Nigdy ( !) nie miałem żadnych problemów z system ( windows 10 jeszcze nie instalowany). Gratuluję pomysłu.Dla mnie jest to Mistrzostwo Świata.Jerzy
    Jerzy dnia: 28-11-2015 Polska (jeszcze)
  • Program jest ok!!! Polecam
    andrzej dnia: 24-11-2015 selby wielka brytania
  • Fajny program.Zainstalowałem na laptopach żony i kolegi.Polecam.
    Grzegorz dnia: 18-11-2015 Szczecin
  • Czyści wszystko póżniej mi się strony nie otwierają nabiera i nabiera a w końcu skontaktuj się z usługodawcą i to jest problem powinno wyszukać i samo usunąć nie powinien ze odznaczać , bo się nie znam co mam odznaczyć , apotem są chocki klocki
    damian dnia: 09-10-2015 Okolice Małe
  • Jest świetny a polecił mi go mój syn, który się lepiej zna na komputerach Dziękuję autorowi. Babcia ula
    Urszula dnia: 22-09-2015 Łuków
  • Wg mnie za często włącza mi się odkurzacz. Wczoraj wszystko wyczyściłam, a dzisiaj czytam żebym usunęła zbędne pliki bo minęło 11 dni od tych operacji. Coś jest nie tak. Nie umiem ustawić odkurzacza np na wykonanie operacji np. raz na 10 dni.
    Malgorzata dnia: 13-09-2015 Warszawa nie dotyczy
  • prosiłam kiedyś kumpla, żeby podjechał i coś wymodził, bo mam mało miejsca na dysku a pliki i programy nie powinny mi tyle zajmować. -dobra, powiedział. i tak z tym dobra czekałam tydzień, po czym kolejne.... aż zabrałam się sama za szukanie rozwiązań w sieci. na stronie dobreprogramu, której z jakichś powodów ufam bardziej niż reszcie, wyskoczył od razu "odkurzacz". kurdemol, myślę, nie dość, że darmowy to jeszcze polski. jakiś Polak się nagłowił, żeby takim ciemniakom, jak ja pomóc w bólu ;) i jestem zachwycona. w życiu nie słyszałam, że to może być tak proste i skuteczne. nawet raz (no wiem, nie ma się co chełpić, ale pewnie i tak więcej co poniektórzy ;) ) wpłaciłam kasę na rzecz rozwoju tego programu. od pierwszego razu nie przestaje go polecać.
    izabela dnia: 10-09-2015 w-wa
  • Pierwszy raz dzisiaj skorzystałam z programu Odkurzacz i jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim jest naprawdę super .Gratulacje dla autora tego programu pozdrawiam serdeczne :)
    Barbara dnia: 07-09-2015 Stargard Szczecinski
  • Zastosowałam ten program Odkurzacz dzisiaj pierwszy raz i jestem mile zaskoczona jest super polecam wszystkim niedowiarkom takim jak ja na pewno będę z niego korzystać :)
    Barbara dnia: 07-09-2015 Stargard szczcinski
  • Program używam od dawien dawna i jest naprawdę super. Polecam i dziękuję autorowi za wspaniale wykonany progsik.
    Vray Engine Studio dnia: 27-08-2015 Novelda www.vrayenginestudio.com
  • co tu gadać jest OK
    Krzysztof dnia: 20-08-2015 białystok
  • Program bardzo dobry ale do Windowsów starszego typu. Natomiast do Windows 10 po skanowaniu Odkurzaczem potrzebna jest często reinstalacja systemu. Najwyższy czas stworzyć Odkurzacz przystosowany dla Windows 10.
    Paweł dnia: 12-08-2015 Kielce
  • Świetny i genialny program do porządkowania komputera.Polecam go każdemu kto chce mieć porządek na kompie :)
    Krzysiek dnia: 12-08-2015 Radom
  • Gratuluje świetnego programu autorowi.Praktycznie wszystko co najlepsze o tym programie , zostało już napisane w poniższych opiniach i pozostało mi tylko przyłączyć się do takich pozytywnych ocen. Pomimo,iż program jest darmowy i nie jest wymagana opłata , postanowiłem z własnej woli wpłacić drobną kwotę na konto autora , żeby mu nie zabrakło środków i chęci do dalszego rozwijania i udoskonalania odkurzacza. Jeszcze raz serdecznie gratuluje i dziękuje autorowi za świetny program. Stanisław P.
    Stanisław dnia: 11-08-2015 Śrem
  • Sorry - zapomniałem o gwiazdeczkach...
    Janusz dnia: 30-07-2015 Tarnów
  • Odkurzacz to jeden z kilku zaledwie programów, bez których nie wyobrażam sobie funkcjonowania moich komputerów... nie pamiętam od kiedy go używam i nie wiem, ile dziesiątek giga przestrzeni dyskowej mi oszczędził ale to z pewnością ogromna liczba! Polecam z pełnym przekonaniem i serdecznie pozdrawiam Autora :-]
    Janusz dnia: 30-07-2015 Tarnów
  • Skoro wszyscy niemal, tak chwalą Odkurzacza, ja będę tym, który go wreszcie sktytykuje. A, niech tam!. Zacznę od tego, że spotkałem się z Odkurzaczem prawie 10 lat temu. Od tego czasu nigdy się z nim nie rozstaję. Jeśli kupuję nowy komputer to zaraz po skonfigurowaniu go, instaluję niezbędne programy wśród których jest Odkurzacz. Odkurzacz jest bardzo oszczędny, to znaczy, że nie zabiera wiele pamięci, a efekty stosowania Odkurzacza są nie do przecenienia. Kiedyś, gdy zaczynałem przygodę z Odkurzaczem, to niemal każdy śmieć, który był wskazany przez Odkurzacza do usunięcia sprawdzałem i analizowałem jego przydatność. Teraz doszło do tego, że nic mnie to nie obchodzi. Usuwam automatycznie co tylko chce Odkurzacz. Nigdy nie musiałem korzystać z kopii zapasowej którą robi Odkurzacz. Wykonaną kopię, kasowanych śmieci trzymam tak pro forma. Nigdy nie miałem przypadku uszkodzenia jakiegokolwiek programu, nie mówiąc już o tzw. wysadzeniu systemu. Odkurzacz jest bardzo przyjazny dla systemu i dla użytkownika, wszystko robi sam, o wszystkim pamięta. Jest nadzwyczaj bezpieczny i ostrożny. Słyszę czasem, że coś gdzieś zostawił. Uważam, że Autor Odkurzacza robi to świadomie. Rozumiem Autora. Przecież nawet zawodowe programy np. do odinstalowania niechcianych programów zostawiają coś po sobie mimo, że reklamują się jako doskonałe. Niestety, potem trzeba samemu się z pozostałością kłopotać. Teraz, gdy słyszę, że ktoś kupuje komputer zawsze mu radzę, nawet w trybie rozkazującym: "Zainstaluj Odkurzacz". Potem z przyjemnością dowiaduję się, że ten któremu poleciłem Odkurzacza innym znajomym zaleca Odkurzacz jako program nadzwyczaj przydatny. Dziwię się temu gościowi któremu Odkurzacz nie chce się aktualizować. Jak to możliwe?. U mnie nawet o tym nie myślę, wszystko robi się samoczynnie. Teraz ten gość któremu Chrome nie pozwala zainstalować Odkurzacza. Dobrze jest mieć zainstalowane dwie przeglądarki w tym na pewno Explorer. Mam radę taką, odinstalować Chrome na czas instalacji Odkurzacza, potem tą przeglądarkę ponownie zainstalować. Chrome "zaaprobuje" istniejący Odkurzacz. Kiedyś, jako jeszcze zielony użytkownik, mając pewien kłopot zapytałem Autora co trzeba zrobić. Odpowiedział natychmiastowo, udzielił wystarczających i pełnych rad, a nawet pomógł mi w sprawie zupełnie nie związanej z Odkurzaczem. W trakcie wymiany myśli czułem, że jest b. zainteresowany rozwiązaniem mojego problemu. Ale dosyć już krytyki. Autor Odkurzacza stworzył wielki i wspaniały program i udostępnia go nam, do tego darmowo. Pozdrawiam Autora i życzę Mu, by Odkurzacz zyskał uznanie międzynarodowe. Wart jest tego. Andrzej
    Andrzej dnia: 18-07-2015 Wrocław
  • To jest najlepszy program!!! I tyle!!!
    asia dnia: 17-07-2015 Gdańsk
  • Jest krótko mówiąc super!!!!!!!!
    Witold dnia: 13-07-2015 Gdańsk
  • Program świetny. POLECAM
    Edmund dnia: 07-04-2015 Turew
  • Program daje sobie radę ,usuwa zbędne pliki, jest oki. Autora tego programu warto wesprzeć.Pozdrawiam
    ADAM dnia: 25-03-2015 RYKI WP.PL
  • Programik jest świetny! Bardzo dokładny z dużymi ilośćmi opcji. Polecam!
    Marek dnia: 21-02-2015 Gubin
  • mam chroma, eseta i chodzi rewelacyjnie wersja 15 o niebo czytelniejsza niz poprzednia- mogę polecic z czystym sumieniem
    marek dnia: 14-02-2015 gl-ce
  • Użytkuję Odkurzacz od wersji 11. Tylko same supelatywy. Jest to markowy produkt. Polecam.
    Kris dnia: 28-01-2015 Janninów
  • Posłałem znajomej link i odkurzacz. Ma Chrome i tu jest problem. Chrome NIE dopuszcza do instalacji. Pozdrawiam Jerzy.
    Jerzy dnia: 28-01-2015 Łódź
  • Program jest przyswajalny dla przeciętnych użytkowników komputera i internetu. Pozwala na samodzielne czyszczenie i optymalizację komputera po polsku. Jak wszystko co nowe trzeba się tylko zapoznać z jego działaniem ale jest to do zrozumienia. Porównując do innych "wyżej" notowanych podobnych programów uważam że jest na tym samym poziomie a może lepszym. Ja go zainstalowałem i pochwalam.
    Janusz dnia: 24-01-2015 Stare Babice
  • Dnia 19.1.2015 r. chciałem pobrać Odkurzacz ze strony dobreprogramy.pl. Przeglądarka Google Chrome zablokowała pobieranie i wyświetliła komunikat, że plik exe Odkurzacza zawiera szkodliwy składnik.
    jacenty dnia: 19-01-2015 Wrocław
  • Brak opcji Windows.old
    Krzysztof dnia: 12-12-2014 Radom
  • Witam, super program, popieram tak jak poprzednicy. Mam tylko jeden problem, nie chce się aktualizować i wyskakuje napis AKTUALIZACJA ANULOWANA!! Bardzo proszę o pomoc
    Zibi dnia: 01-12-2014 Wolany
  • używam tego programu .DLA MNIE PROGRAM 10/10 . Nie rozumiem tylko wiejskich "informatyków" pierdzielących głodne kawałki na temat tego programu .Jeszcze raz każdemu POLECAM . A nie jestem informatykiem tylko prywatnie korzystam
    darek dnia: 01-11-2014 kielce
  • Wielkie przeprosiny za ocenę. To przez moją gapę:(
    Zbigniew dnia: 22-10-2014 Ełk
  • Witam Wszystkich czytających zawarte tu opinie. Ja uważam program Odkurzacz 13 za bardzo dobrą aplikację. W porównaniu z zagranicznymi nawet niezłymi aplikacjami Odkurzacz ma dobre, nawet może lepsze wyniki. Jeden z Użytkowników napisał, że program usunął mu pliki których nie powinien usunąć... Z całym szacunkiem i zrozumieniem dla tego Użytkownika, po prostu trzeba dokładnie czytać komunikaty i polecenia Odkurzacza no i oczywiście "być pewnym" że coś można zaznaczyć do usunięcia. Dobrze, że jest mechanizm sporządzenia kopii usuwanych plików. Program Odkurzacz zacząłem używać niedawno i jestem pozytywnie zaskoczony. Aplikacja jest dobrym produktem i co najważniejsze jest polska:) Stworzona i rozwijana przez Polaków:) Wielkie uznanie dla Autora/Autorów.
    Zbigniew dnia: 22-10-2014 Ełk
  • Program SUPER.Anty.-virusy blokuja pobieranie,moj AVG tez zablokowal,ze to virus.To nie przypadek,konkurencja dziala a to Polski program ."Rynek czuwa " Wylaczylem na 15 min A.-virusa,pobralem i wyczyscilem ponad 3GB Teraz jest ok."wszyscy" zgodnie pracuja.Polecajcie Odkurzacz bo jest B.Dobry
    Mieczyslaw dnia: 30-08-2014 Sosnowiec
  • mialem juz rozne gowna na kompie . ten jest super!!!!!!!
    su39r dnia: 24-08-2014 mrocza
  • Używam programu od 2000 roku. Wtedy jeszcze niektóre programy antywirusowe go zwalczały. Mimo to uparcie go używałam. Nie jestem informatykiem tylko użytkownikiem komputera, więc używam go w wersji podstawowej. Gdy tylko melduje, że trzeba czyścić .... czyszczę! Wspaniały program i chwała autorowi!!!
    Zofia dnia: 27-07-2014 Kraków www.proanimals.org ; www.azorki-mruczki.pl;
  • Po prostu działa O.K. Czytam, że niektórzy tłumaczą sie brakiem wsparcia dla autora programu. Ależ takie wsparcie, nawet symboliczne, to sprawa powinna być honorowo oczywista. Choćby drobny przelewik byłby godną formą wdzięczności a przy tak licznej ilości użytkowników to było by super dla autora. Przecież "robotnik godzien jest swojej zapłaty".
    Tukan dnia: 21-07-2014 Lubartów
  • Odkurzacz to naprawdę bardzo fajny program. Nawet wyłączyłem niepotrzebne programy autostartowe za pomocą tej aplikacji a nawet komputer przestał zamulać ;)
    Adam dnia: 18-07-2014 Warszawa
  • Programu używam od lat jeden z najlepszych i darmowy - słabo z kasą ale jak się odbije na pewno wesprę Autora za świetną pracę Pozdrawiam
    Kaga78 dnia: 09-07-2014 Tychy
  • Program przegenialny C:
    G0RYL123 dnia: 24-06-2014 Hrubieszów
  • Programik świetny,przejrzysty interface,zdecydowanie odmula komputer naprawdę polecam i dziękuję autorowi,że go wymyślił
    Kuba dnia: 22-06-2014 Łódź
  • Po prostu świetny program i nawet nie wiedziałem że jest to Polski program.Otóż jestem bezrobotny i niestety nie mogę was wesprzeć finansowo chociaż naprawdę na to zasługujecie,ale mogę reklamować wasz program na Google,Facebook,Twitter,Interia w języku Angielskim i Polskim.I z przyjemnością to zrobię.Bo naprawdę jest to dobry i inteligentny program.Serdecznie pozdrawiam.
    krzysztof dnia: 15-06-2014 Łódź http:??www.facebook.com rzyczliwy1
  • Popieram poprzedników, ale używam również "Vit Registry Fix 9.5"
    Andrzej dnia: 28-05-2014 Warszawa
  • Odkurzacz jest świetny. Po co używać CCleanera, który jest ograniczony w wersji bezpłatnej, skoro mamy polską, w dodatku niepowtarzalną, genialną i bezpłatną aplikacje? :P
    Przemysław dnia: 12-05-2014 Jaworzno
  • Świetny odkurzacz sprząta rejestr dokładnie i ma dużo dodatkowych opcji. Polecam, super program komp mi już się nie muli i net też działa dobrze z powrotem.
    mati dnia: 10-04-2014 Częstochowa
  • JAK DLA MNIE PRZECIETNEGO UŻYTKOWNIKA TO JEST SUPER I BEZPIECZNY PROGRAM
    WOJTEK dnia: 31-03-2014 KACZANOWO
  • ZNAKOMITY PROGRAM PROSTY ALE CZYSCI WSZYSTKO
    LESZEK dnia: 28-03-2014 KRAKOW
  • Od lat korzystam z "Odkurzacza" jak również z porad bardzo życzliwego autora. Należą się zatem słowa uznania ty bardziej że jak na dzisiaj nie ma lepszego i ciągle aktualizowanego programu. Dzieki niemu wyczyściłem już blisko 34 GB pojemności dysku.
    Michał dnia: 17-03-2014 Dolny Śląsk
  • witam serdecznie program b.dobry przyspieszyl mi komputer ale wykryl mi w autostarcie dwie rzeczy ktore byly niezbedne co sie okazalo i nie ma opcji wlaczenai ich z powrotem w autostarcie(nie ma opcji w programie waszym) a ja nie usuwalem niczego z autostartu tylko wylączylem w waszym programie(win8 posiadam) a jesli nie ma mozliwosci zrobiena opcji ponownego wlaczenia poszczegolnych programow w autostarcie poprzez wasz program to prosilbym o pomoc gdzie znalesc ustawiena autostartu w win 8 pozdrawiam Robert
    Robert dnia: 12-03-2014 Inowrocław
  • jest super
    waldemar dnia: 27-02-2014 Emsdetten
  • Naprawdę dobry program . Polecam :)
    Daniel dnia: 24-01-2014 Izbica Kujawska
  • Jest wspaniały.
    Jacek dnia: 24-01-2014 Bystrzyca Kłodzka
  • Posiadałem CCleaner ale wymieniony program nie równa się z "Odkurzaczem" po prostu jestem zadowolony że taki dobry program istnieje.
    Jerzy dnia: 21-01-2014 Białystok
  • REWELACJA
    Zdzisław dnia: 19-01-2014 Olsztyn www.nauka-jazdy.olsztyn.pl
  • program zwiększył mi FPS w Mc jest rewelacja
    Bartosz dnia: 21-12-2013 pajęczno
  • Program wspaniały, a pomoc techniczna jeszcze lepsza !! Pousuwałem płatne Przyspiesz komputer i Przyspiesz .pl. Odkurzacz jest doskonały !
    antonio49 dnia: 14-12-2013 Strzelin
  • Naprawde dobry program dzięki któremu przyśpieszyłem mój pc! Ponad 7 porgramów autostart ponad 160gb odzyskanego miejsca wow! Polecam! :)
    Sebastian dnia: 12-12-2013 Tychy youtube.com/user/MrKostek901
  • Jest b.dobrze w uzupełnieniu jest CClinear on bez wył.OPERY nie wyczyści wszystkiego,"paczumu ni znaju"..!? A ODKURZACZ w temacie;Optymalizacja autostartu nie chce wywaliź Adobe ARM,"toże ni znaju",może zbyt chudy w temacie jestem..Pozdrawiam
    slawko dnia: 26-11-2013 Borne Sulinowo
  • Dobry program ale brakuje mi tu czyszczenia rejestru.
    Wojtek dnia: 14-11-2013 Wałbrzych
  • Jak na razie rewelacja Pozdrawiam.
    SŁAWEK dnia: 09-11-2013 Wałbrzych
  • Używam programu Odkurzacz od kilku lat. Nigdy mnie nie zawiódł i jest to jeden z NAJLEPSZYCH programów do oczyszczania dysku z niepotrzebnych śmieci. Wiadomo, nie ma programów idealnych, dlatego oprócz niego używam CCleanera + CCEnchancer i pakietu Advanced SystemCare Pro. Co najbardziej mnie cieszy, to to, że program nie leci jedynie z automatu z filtrów, tylko ma zbudowaną bazę, dzięki czemu usuwa śmieci, których ŻADEN inny program nie usuwa. Przykładem są np. pliki językowe, zupełnie niepotrzebne, bo używa się tylko 1 języka, a mimo to żaden program z którym się spotkałem, nie usuwał takich plików. Do tego program jest stabilny, a od jakiegoś czasu zyskał znacząco na szybkości. Bije na głowę większość płatnych programów.
    Sebastian dnia: 07-11-2013 Toruń
  • Jest (jak na razie)świetny.Do tej pory używałem CCleaner ale odkurzacz jest bardziej lepszy. Właśnie pobrałem najnowszą wersję. Dziękuję i pozdrawiam.
    Jerzy dnia: 06-11-2013 Białystok brak danych

Wasze komentarze