Opinie

  • To już jest koniec...koniec wsparcia...?:((( Szkoda ogromna...:(((
    Wojtek dnia: 15-11-2018 Rzeszów
  • Dla mnie super.
    Lucyna dnia: 14-11-2018 Wroclaw
  • Ekstra od lat !
    Marek dnia: 14-11-2018 Łask https://plus.google.com/115070072144094863295
  • Ostatnio z tymi komunikatami opobieraniu skladnikow mozna sie troszke zdenerwowac Pobralem najnowsza wersje i ciagle to samo Jakby to nie dzialalo prawidlowo
  • Już raz tymi komunikatami o nieskutecznej aktualizacji doprowadził mnie do wściekłości i odinstalowałem go, teraz znowu mam ten problem. System Windows 10 Pro x64 - ściąga 474 bajty i dalej domaga się aktualizacji.
    Zbigniew dnia: 09-11-2018 Radzionków
  • Znowu jest problem z komunikatem o aktualizacji. Co dwa dni wyskakuje komunikat żeby aktualizować bo składniki są przestarzałe,ale aktualizacji nie dokonuje. Jest to denerwujące.
    Henryk dnia: 08-11-2018 Mysłowice
  • Bardzo dobry program i naprawdę od wielu, wielu lat, szkoda że nie mogę wspomóc AUTORA bo mam już ponad 80 lat i sam jestem biedny ale polecam go wszystkim!
    Ryszard dnia: 03-11-2018 63-200 JAROCIN wlkp
  • Wspaniały, lekki, z prościutką obsługą nie wchodzacy w konflikt z resztą aplikacji programik. Dzisiaj się zaktualizował, miałem podobnie. Pozdrawiam autorów, polecam tym co nie używali, nie wiecie ile tracicie ;P
    Roman dnia: 26-09-2018 Kraków
  • U mnie podobnie - jakiś problem z aktualizacją składników. Fajnie gdyby pojawił się jakiś komunikat od autora. Gwiazdek daję 5, bo nie mam zastrzeżeń do programu. Po reinstalacji jest komunikat, że składniki wymagają aktualizacji, klikam na tak - z 614 dni aktualność spada do 51. Zatem ponowny komunikat o aktualizacji. Klikam rozpocznij. I tyle - wciąż "stan składników - przestarzałe", "data publikacji - 51 dni temu". Może autor na wakacjach jest a program samodzielnie ocenia stan składników po ostatniej, ale dostępnej aktualizacji? Dlatego potrzebny komunikat autora, o który proszę :)
    stachan dnia: 25-09-2018 Katowice
  • "Aktualizacja zakończona. Posiadane pliki są najświeższe". Codziennie powtarza Aktualizacja przestarzała,to nie wiem co zrobić jak robię aktualizacje.
    Tina dnia: 23-09-2018 Słubice
  • No właśnie...czytam poniższe...mam to samo. W marcu chwaliłam jak nie wiem co, a teraz klops :(
    Jadwiga dnia: 21-09-2018 Zgierz
  • Program jest świetny pod każdym względem, jednak od kilku dni jest problem z ostatnią aktualizacją. Otrzymuję wiadomość, że składniki są przestarzałe i należy przeprowadzić aktualizację. Uruchamiam hasło "Aktualizuj", po chwili pojawia się komunikat "Aktualizacja zakończona. Posiadane pliki są najświeższe". W następnym dniu od nowa powtarza się jak wyżej. Taka sytuacja trwa już od kilku dni. Co można z tym zrobić ? 20. 09. 2018 r.
    Halina dnia: 20-09-2018 Dębica
  • Składniki programu i bazy sygnatur z 05-08-2018 są na dzień dzisiejszy po prostu przestarzałe czyli nieaktualne. Aktualizacja ich leży po stronie twórcy programu i wszystko będzie okej.
    Zbigniew dnia: 19-09-2018 Wrocław
  • Program jest OK ale ostatnio coś się dzieje. Przypomina bowiem o aktualizacji, włączam aktualizację, wszystko niby w porządku ale następne uruchomienie komputera to znowu ten sam problem. P.S Nie proszę o porady w stylu: "To zostaw komputer włączony" Pozdrawiam
    Piotr dnia: 18-09-2018 Złocieniec
  • Korzystam z Odkurzacza niemalże od powstania - testowałem też inne. Ten jest najlepszy - stabilny z ciągle aktualną bazą czyszczenia. Wielkie słowa uznania dla Autora.
    Michal Ap dnia: 17-09-2018 Wrocław
  • Ogólnie dobry program. Najbardziej podoba mi się opcja:"Usuń dane aplikacji" (ślady aktywności), ale jestem zmuszony używać też "Nortona Utilities" do czysczenia rejestru systemu bo autor programu o tym zapomniał.
    Tomasz dnia: 04-09-2018 Toruń
  • wyłączam tak sobie zbędne przy starcie a to takie perpetum mobile. jutro to samo.
    Janusz dnia: 07-08-2018 Skarżysko-Kamienna
  • WWNV44 http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com
    Judix dnia: 06-08-2018 MlJmEhjMRaKADoposoX http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com
  • co tu dużo pisać używam odkurzacza od paru lat jest niezawodny zawsze tłumacze dzieciom że to tak jak w domu sprzątasz to i sprzęt tego wymaga
    Krzysztof dnia: 06-08-2018 Warszawa
  • Odkurzacz zawyża uzyskania miejsca na dysku
    Bożena dnia: 02-08-2018 Kamień Pomorski
  • Dzieki,super. Babcia 72l..
    Lucyna dnia: 24-07-2018 Hannower
  • Program ok !! Bardzo przyśpieszył mojego PC a zwłaszcza otwarcie systemu siódemki. Polecam !!
    Ryszard dnia: 18-07-2018 Toruń
  • Bardzo dobry program po prostu super. Komputer mi bardzo mulił,zawieszał się ,system bardzo wolno ładował się ,strony internetowe ładowały się bardzo wolno aż ..szlak trafiał. Kontaktowałem się z Serwisem Dell tam mi powiedzieli,że muszę zrobić reinstalację systemu ponieważ dysk jest zanieczyszczony, już byłem gotowy wykonać tą operację ale wiadomo później nie cierpię wgrywania tego co miałem zainstalowane. Jak mi się udało trafić na " Odkurzacz " chyba przez szukanie czegoś w internecie. Po zainstalowaniu i czyszczeniu wyrzucił mi z dysku 5,78 GB śmieci. komputer zaczął działać normalnie nie widzę problemów jakie występowały. Przyznałem się w Serwisie Della, że zainstalowałem ten program myślałem,że będą kłopoty ponieważ komputer jest na gwarancji ale nie mieli żadnych uwag nawet gdy im podałem nazwę programu to powiedzieli,że nie słyszeli o takim programie - / no nie musieli / Korzystam z Kerish Doctor także jest bardzo pomocny ale nie czyści dysku a ten program jest WŁAŚNIE SUPER !
    Wiesiek dnia: 04-07-2018 Orneta
  • Nie Bede Sie rospisywał ale jak ci laptop muli i dysku systemowym brakuje ci miejsca to ten program se z tym poradzi krótko mówiąc Program KOZAK Polecam !!!!
    Michł dnia: 17-04-2018 Opole
  • Programisto żyj wiecznie :) Od półtora roku laptop mi się zamykał całe kwadranse i instalował jakąś jedną aktualizację. I odkurzacz to gówienko wciągnął na zawsze ! No i odzyskuje przestrzeń. Dzięki !
    Jadwiga dnia: 27-03-2018 Zgierz
  • przestraszyłem sie jak zobaczyłem wyniki pracy tego programu darmowego 37500 tych usuniętych smieci a za drugim razem tego samego dnia w sumie 38300 smieci i 7.68GB PAMIĘCI ODZYSKANEJ robi wrazenie ale tak samo i mi włączył się BYTEFENCE ANTIMALWARE i sugierował scanowanie komputera od instalowałem go bo uznałem go za zagrożenie ale inny mam problem zawsze w czasie aktualizacji programu windows 8.1 zawsze zawiesza się na 30% aktualizacji i internet się rozłącza myslałem ze i to naprawi
    puszka dnia: 25-03-2018 kolno www.franmo.pl
  • Program jest swietny poprostu rewelacyjny...pozdrawiam autora
    Jacek Liszka dnia: 11-03-2018 Messina
  • Najlepszy program do utrzymania porządku na kompie. Pozdrowienia dla jego twórcy :)
    Piotr dnia: 05-03-2018 Mszczonów
  • Niestety nie pomaga oczyscic
    Grazyna dnia: 02-03-2018 Stockholm
  • Bardzo użyteczna aplikacja. Nie mogłem zainstalować pakietu MS Office, zawieszał sie instalator. Po oczyszczeniu dysku przez program działanie komputera polepszyło sie o 360 stopni !!!
    Bogusław dnia: 23-02-2018 Kruszwica
  • Widać że autor tego programu zna czym jest empatia...Już podczas instalacji ujawnia się to...Nie jestem błyskotliwy, a rozumiem polecenia. Taki szczególik : Pyta czy umieszczać ikonę w pasku, bo podczas pobierania innych programów jest to pomijane i beszczelnie ikona instaluje się sama.
    Stefan dnia: 12-01-2018 Gdańsk
  • Powtarzam się i nadal będę pisać, że od wielu lat program nie zawiódł mnie. Nigdy nie usunął potrzebnych plików czy folderów. Dziwię się, że piszą Państwo o braku aktualizacji. Ja z tym problemu nie miałam. Pozdrawiam autora i fanów programu.
    EMERYTKA66+ dnia: 10-01-2018 Iława
  • A co się stało, że teraz z lupą trzeba do komputera podchodzić jak chcę użyć odkurzacza?
    Andrzej dnia: 23-12-2017 Warszawa
  • program słabo czyści komputer nie czyści kopi zapasowych tworzonych po przywruceniu systemu recovery
    michał dnia: 01-11-2017 kalisz www.franmo.pl
  • Bardzo dobra, niezawodna aplikacja. Aktualizacja jest na bieżąco. Nie koliduje z antywirusem Kacpersky. Polecam zdecydowanie.
    Robert dnia: 19-10-2017 Olsztyn
  • "Barzo przydatna aplikacja.Jedyny minus to to że niema aktualizacji.
    PRZEMYSŁAW dnia: 18-10-2017 Szczecin
  • JEDEN Z LEPSZYCH
    BOGDAN dnia: 15-10-2017 BYDGOSZCZ
  • Program "ODKURZACZ" służy mi niezawodnie od wielu lat. Nie koliduje z AVG i Malwarebytes. Zawsze niezawodny. Dziękuję i gratuluję autorowi, już nie po raz pierwszy. Pozdrawiam.
    EMERYTKA 66+ dnia: 15-10-2017 IŁAWA
  • Brawo dla autora świetny program -dużo sukcesów w przyszłości. stankula.
    Stanisław dnia: 14-10-2017 Gliwice
  • Używam od bardzo długiego czasu. Od zawsze podobała mi się nieinwazyjność usuwania plików i mnogość opcji personalizacji. Wciąż jednak program nie wykrywa obecności Opery Beta, mimo że wykrywa standardową Operę. Można dodawać własne filtry, ale jednak przydałoby się automatyczne wykrywanie Opery Beta również. To chyba jedyny minus o jakim mogę pomyśleć.
    ReznoR dnia: 09-09-2017 Jarocin https://twitter.com/ReznoRMichael
  • super aplikacja
    Andrzej dnia: 05-09-2017 Kraków
  • super aplikacja
    Andrzej dnia: 05-09-2017 Kraków
  • pomimo negatywnych ocen niektórych "znawców informatyki" , skorzystałem z programu . dla mnie jest super .korzystałem do tej pory z REVO
    Darek dnia: 03-09-2017 Kielce
  • .Optymalizacja auto startu nie działa :( ....
    Bogdan dnia: 24-08-2017 Kwidzyn
  • od 218 dni nie można wykonać aktualizacji dlatego tylko trzy gwiazdki.
    Grzegorz dnia: 21-08-2017 wicko
  • polecam każdemu,bardzo dobry program ,śmiało można jego uzywac na pc
    Krzysztof dnia: 10-08-2017 Gozdów
  • Super aplikacja pozdrawiam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich oddających opinie w raz z Autorem programu odkurzacz.
    Waldemar dnia: 14-07-2017 Sławsk k.Konina
  • W pierwszej chwili jak zobaczyłem program, to się trochę uśmiechnąłem że tak dziecinnie wygląda. ALE TO JEGO ZALETA. Jest rewelacyjny, bardzo prosty w obsłudze, szybki w działaniu. Polecam wszystkim, osobiście zostaję z nim na długi okres.
    Piotr dnia: 02-07-2017 Warszawa
  • Program Odkurzacz odkryłem około dwa lata temu. Dzięki niemu odzyskałem ponad 50GB miejsca. Używam go teraz na każdym komputerze i polecam go innym.
    Marcin dnia: 12-06-2017 Toruń
  • Używam na dwóch laptopach ,jestem bardzo zadowolona ,nie przypomina mi stale. Po wyczyszczeniu laptopy chodzą jak burza.Poleciłam znajomym ,są zadowoleni. Dobrze czyści.
    Hanna dnia: 26-05-2017 Września
  • Czy Odkurzacz musi co 2-3 dni nachalnie przypominać o wykonaniu czyszczenia? Staje się to irytujące. Już ze dwa razy w ostatniej chwili powstrzymałem się przed deinstalacją z tego powodu. Wiem, że autor w ten sposób próbuje zrobić sobie reklamę, ale przez ową namolność osiągnie odwroty skutek.
    Jarek dnia: 23-05-2017 Warszawa
  • Program doskonały. Używam go już kilka dobrych lat na wielu komputerach. Ostatnio miałem okazję korzystać z pomocy on-line. W sytuacji pozornie beznadziejnej otrzymałem natychmiastową, kompetentną, wartościową, życzliwą, bezinteresowną pomoc od samego Twórcy programu. Wielkie dzięki, wyrazy wdzięczności i szacunku! Ryszard
    Ryszard dnia: 19-04-2017 Warszawa
  • Optymalizacja autostartu : program w czasie operacji nie odpowiada. Problemy z aktualizacją czasem kończą się niepowodzeniem. W sumie program spełnia swoją rolę.
    Andrzej dnia: 18-04-2017 Warszawa
  • Banalne łatwy i bardzo użyteczny program. Nie powoduje kolizji z Eset Smart Sec. A wszystko co jest proste, jest niezawodne
    EM dnia: 01-04-2017 Katowice
  • Program jest świetny! Przeniosłem się z rozwiązań CCleaner i Wise. Polecam!
    Dominik dnia: 29-03-2017 Gloucestershire www.dominikkwolczak.info
  • Świetny program, którego używam od kilku lat. W obsłudze łatwy, skuteczny. Właściciel dba o aktualizacje pracuje nad poprawianiem sprawności programu. Pozdrowienia dla Macieja:)
    Jan dnia: 22-03-2017 Świętochłowice
  • jako narzedzie uzywam od kilku lat, niestety programy antywirusowe blokuja strony update dla odkurzacza. Np Bitdefender
    Grzesiek dnia: 23-01-2017 Sochaczew
  • Bardzo dobry program. Intuicyjny interface. Autor jest bardzo dobrym programistą i życzę mu wielu sukcesów.
    Arek dnia: 27-12-2016 W-wa
  • Z programu korzystam i cieszę się że jest łatwy kontakt z jego wydawcą, a program jest udany i chodzi jak brzytwa. Polecam niezdecydowanym. z gwiazdek daję 5. może na razie nie radzę sobie z wszystkimi funkcjami ale powoli będą rozpracowane. naprawdę polecam i program warty wsparcia.
    Alfred Tołwiński dnia: 08-12-2016 Piekary Ślaskie
  • dopiero odkryłam odkurzacz jest swietny naprawdę polecam
    kala dnia: 03-12-2016 belfast
  • Odkurzacz jest super.Używam go już parę lat i nigdy nie miałem żadnych problemów.
    Jacek dnia: 01-11-2016 Warszawa
  • daję 5 gwiazdek.jestem pozytywnie zaskoczony
    jerzy dnia: 19-10-2016 opole
  • Od lat najlepszy :)
    Magda dnia: 23-07-2016 Warszawa www.picturesforyou.pl
  • dobry program
    bruno dnia: 18-07-2016 tarnowskie gory google
  • Zgadzam się z przedmówcą. Po aktualizacji czcionka stała się nie czytelna. Zwiększanie jej w ustawieniach nie ma wpływu na główny interfejs. Poprawcie to, bo czuję się zniechęcony.
    Jarek dnia: 22-05-2016 Jastrzębie Zdrój
  • Jestem bardzo zadowolony i dałbym 5 gwiazdek, gdybyście w zaktualizowanej właśnie na moim komputerze wersji nie zmniejszyli czcionki do rozmiarów praktycznie nieczytelnych bez szkła powiększającego.Czy kod,który mam przepisać, też musi być na tak niekontrastowym tle? Nie wszyscy użytkownicy są młodzi i bez wady wzroku! Druga sprawa - czy jest jakiś konflikt mięzdy Odkurzaczem a Pandą? Jak jej nie wyłączę na czas aktualizacji Odkurzacza to mi melduje, że właśnie usunęła zagrożenie (czyli plik instalacyjny) Serdecznie pozdrawiam i czekam na czytelniejszy druk.
    Wukas dnia: 13-05-2016 Sopot
  • Lepszego sprzętu nie spotkałem !!! :-) Traktuje mnie jak mądrzejszy przyjaciel.Po łapach nie bije ale z ogromną kulturą ostrzega, abym nie robił głupot. To prawdziwa przyjemność móc się nim posługiwać. Od miesiąca walczę z robalami w laptopie. Cztery razy resetowałem awaryjnie! Dzisiaj po raz kolejny rozpoczynam powrót do życia i ODKURZACZ mi w tym pomaga. SUPER! SUPER! SUPER! GRATULECJE PANIE MACIEJU !
    Remigiusz dnia: 01-05-2016 Konin
  • Choć samodzielnie spod Linuxa oczyszczam pliki-śmieci w Windows to od kilku lat Odkurzacz pomaga mi ad-hoc wykonać tę robotę szybciej. Gratuluje bardzo dobrze napisanej aplikacji, widać że ergonomia użytkowania została bardzo dobrze przemyślana. Życzę Ci dalszych sukcesów w świecie IT.
    Arek dnia: 09-04-2016 Słupsk
  • W zasadzie to co najlepsze jest już napisane przez innych użytkowników. Dobra robota i tyle. Dziękuję pięknie i gratuluję. Od wielu lat używam odkurzacz i do tej pory nie zawiódł mnie i niech tak zostanie.
    Zbigniew dnia: 03-04-2016 Białystok urwiski.eu
  • Produkt znakomity, prosty w obsłudze, jak użytkowanie cepa, funkcjonalny, ładna oprawa graficzna, aktualizacja do wersji nowszej bardzo łatwa. Produkt uważam za znakomity i... po polsku!!! Autor musiał się kur...wsko srogo napracować, aby go zaprogramować. Korzystanie z niego za darmo razi moje poczucie wstydu i sprawiedliwości. Każdego roku wpłacam i nadal będę wpłacać pewną kwotę na rzecz autora. Zachęcam wszystkich zadowolonych z tego produktu, aby poszli w moje ślady i wpłacali ile mogą. Suma drobnych wpłat czyni wynagrodzenie godnym pracy autora. PS. Nie jestem krewnym, ani znajomym autora. Niniejszego wpisu dokonałem dobrowolnie, podobnie jak dokonuję wpłat. Amen.
    Jan dnia: 30-03-2016 Świętochłowice
  • Witam Panie Macieju! Od wielu lat "Odkurzacz" jest zainstalowany na moim komputerze, ale "14" jest tym co może naprawdę zachwycić i pobudziła mnie do wyrażenia uznania. Gratuluję umiejętności i pomysłowości. Życzę dalszej owocnej, sprawiającej przyjemność, pracy nad udoskonalaniem tej bardzo pożytecznej aplikacji. Dla mnie, 70-letniego jej użytkownika, który uczył się pracy na komputerze na podstawie czasopism, jest naprawdę frajdą. Pozdrawiam tonskiw
    tonskiw dnia: 23-03-2016 Zielona Gora
  • Odkurzacz jest świetny! Ale po ostatniej aktualizacji - wciąż domaga się reinstalacji - czyżby klonowanie?
    Tomasz dnia: 22-03-2016 Lublin
  • Juz dawno polubilem Pana produkt a teraz wersja 14 jest piekna gdy chodzi o szate graficzna. No i juz troche "pobawilem sie" nim i uwazam ze w zakresie funkcjonalnosci na razie nie mam uwag.. OBY TAK DALEJ! Dziekuje Panu za pamiec GORACO POZDRAWIAM Z SZACUNKIEM edu47@o2.pl. Skoro twierdzi Pan ze teraz bedzie tylko hobbystycznie zajmowal sie "odkurzaczem 14" to ciekawy jestem jaką WSPANIALOSC SZYKUJE NAM PAN W NASTEPSTWIE DO OGOLNEGO UZYTKU..?
    edmund dnia: 21-03-2016 Legnica
  • Sugerowałem zapamiętywanie położenia okna programu i rzeczywiście taka funkcja jest dostępna w ustawieniach i rzeczywiście okna podstawowych funkcji czyszczących pamiętają swoje położenie, na co bym nie wpadł:) że tak można. Chodziło mi o coś zupełnie innego acz podobnego. Okno główne programu startuje z centrum ekranu za każdym razem pomimo iż zamykam program z oknem w lewym górnym rogu ekranu i chciałbym, żeby tam po odpaleniu program startował, tego moim zdaniem zabrakło w zachowaniu okien programu i bez tego ta funkcja jest niekompletna.
    Piotr dnia: 20-03-2016 tajna
  • Moim zdaniem "13" była bardzo dobra , lecz "14" jeszcze lepsza . W/g mojej oceny działa perfekcyjnie . Jeżeli komuś się nie podoba , proszę wskazać mi lepszy program. Przede wszystkim w razie źle przeprowadzonej instalacji jest wspaniały kontakt z autorem programu , którego reakcja z informacją w czym tkwi błąd jest natychmiastowa , co jest to bardzo ważne. WIELKIE POWAŻANIE DLA AUTORA !!!!
    Zygmunt dnia: 19-03-2016 Wrocław
  • Ktoś kto wybrał fonty zastosowane w wersji 14.x powinien czym prędzej udać się do specjalisty okulisty. 13ka była czytelna, 14-ka powoduje łzawienie oczu- dla mnie porażka. Wracam do 13ki.
    Mirek dnia: 15-03-2016 Mirosławiec
  • E no, nie no! Super! Właśnie zainstalowałem i korzystam! Chciałem się podzielić takim zarysem koncepcji zanim mi ucieknie. Wydaje mi się, że jest pewna konsekwencja wprowadzenia funkcji automatycznego czyszczenia, takie naturalne następstwo, że skoro powiedzieliśmy "A", to.... Skoro rezygnujemy z ręcznej obsługi, to może na wzór tzw. karnacji w bodajże Windows Media Player'ze fajny byłby interfejs minimalistyczny, taki "do pracy". Takie coś ma np. Avast w trakcie skanowania po zamknięciu głównego okna, w prawym dolnym rogu ekranu wyświetla pasek postępu i klawisze do sterowania skanowaniem... Taki ogólny zarys by to był. Pozdrawiam !
    Piotr dnia: 14-03-2016 nie podam, procedura utajnienia
  • Witam jeszcze raz! Przed chwilą wysłałem opinię i jakoś tak nie zauważyłem tych gwiazdek przed tokenem i poszło z jedną gwiazdką a dałbym 5 gwiazdek. Gwiazdki powinny być puste, czyli zero gwiazdek i żeby system nie dopuszczał do wysłania wiadomości bez określenia się świadomego co do ilości gwiazdek. Teraz domyślnie jest jedna gwiazdka i to zaniża ocenę a zaniża bo może zaniżać.
    Piotr dnia: 09-03-2016 Warszawka albo Przemyśl ę sobie
  • Witam ! Dwukrotnie wyraziłem chęć wsparcia podając jeden adres mailowy i.... cisza(?) Podejrzewając to i owo wysłałem trzeci raz podając inny adres, cisza. Co jest grane? żadnej informacji, nikogo nie ma w domu. Co to może być wie ktoś? krafineria@interia.pl
    Piotr dnia: 09-03-2016 Warszawka albo Przemyśl
  • drodzy internauci niema nic za darmo. pomoge ci ale ty musisz pomagac mnie . odkurzacz odkurza pieniadze?
    wladyslaw dnia: 29-01-2016 przyleg
  • Bardzo fajny, przydało by się kilka dodatkowych opcji, np. czyszczenie rejestru, itp., ale mimo wszystko jest to jeden z najlepszych programów do oczyszczania komputera z niepotrzebnych plików i optymalizacji. Duża zaletą jest to, że to polski program i wszystko jest całkowicie po Polsku. Najciekawszą według mnie funkcją i najbardziej przydatną jest czyszczenie aplikacji. Polecam, bardzo lubię ten program.
    Mati dnia: 29-01-2016 Częstochowa
  • Nie jestem informatykiem, ale Odkurzacz wydaje się b. pożyteczny, bo i usuwa śmieci, i porządkuje dysk, zwalniając miejsce. A od strony psychologicznej: nie wiem czy tylko ze mną tak jest, ale gdy wsparcie jest dobrowolne, chętniej się to czyni niż z przymusu.
    Marek Mikulski dnia: 11-01-2016 Warszawa mikulski.co
  • Program sprawny. Używałem w win 8, (8,1), obecnie w win7. Działa bez problemu i jest skuteczny. W języku polskim !!! Byłoby nieźle, gdyby użytkownicy zechcieli dobrowolnie wesprzeć finansowo autora, bo jak do tej pory program jest darmowy, ale robotę chłop odwala bardzo solidną. Więc kilka PLN na Jego konto chyba nie doprowadzi do finansowej ruiny żadnego użytkownika Odkurzacza.
    Jan dnia: 10-01-2016 Świętochłowice
  • Wspaniały program. Serdecznie dziękuję Autorowi.Życzę wszystkiego najlepszego.Serdecznie pozdrawiam.Eugeniusz
    Eugeniusz dnia: 28-11-2015 Jelenia Góra
  • Nieczęsto piszę na forach ale ten program jest absolutnie wyjątkowy. Najdłużej używany przeze mnie program.Odpowiednia -świadoma konfiguracja jest absolutnie niezawodna.Nigdy ( !) nie miałem żadnych problemów z system ( windows 10 jeszcze nie instalowany). Gratuluję pomysłu.Dla mnie jest to Mistrzostwo Świata.Jerzy
    Jerzy dnia: 28-11-2015 Polska (jeszcze)
  • Program jest ok!!! Polecam
    andrzej dnia: 24-11-2015 selby wielka brytania
  • Fajny program.Zainstalowałem na laptopach żony i kolegi.Polecam.
    Grzegorz dnia: 18-11-2015 Szczecin
  • Czyści wszystko póżniej mi się strony nie otwierają nabiera i nabiera a w końcu skontaktuj się z usługodawcą i to jest problem powinno wyszukać i samo usunąć nie powinien ze odznaczać , bo się nie znam co mam odznaczyć , apotem są chocki klocki
    damian dnia: 09-10-2015 Okolice Małe
  • Jest świetny a polecił mi go mój syn, który się lepiej zna na komputerach Dziękuję autorowi. Babcia ula
    Urszula dnia: 22-09-2015 Łuków
  • Wg mnie za często włącza mi się odkurzacz. Wczoraj wszystko wyczyściłam, a dzisiaj czytam żebym usunęła zbędne pliki bo minęło 11 dni od tych operacji. Coś jest nie tak. Nie umiem ustawić odkurzacza np na wykonanie operacji np. raz na 10 dni.
    Malgorzata dnia: 13-09-2015 Warszawa nie dotyczy
  • prosiłam kiedyś kumpla, żeby podjechał i coś wymodził, bo mam mało miejsca na dysku a pliki i programy nie powinny mi tyle zajmować. -dobra, powiedział. i tak z tym dobra czekałam tydzień, po czym kolejne.... aż zabrałam się sama za szukanie rozwiązań w sieci. na stronie dobreprogramu, której z jakichś powodów ufam bardziej niż reszcie, wyskoczył od razu "odkurzacz". kurdemol, myślę, nie dość, że darmowy to jeszcze polski. jakiś Polak się nagłowił, żeby takim ciemniakom, jak ja pomóc w bólu ;) i jestem zachwycona. w życiu nie słyszałam, że to może być tak proste i skuteczne. nawet raz (no wiem, nie ma się co chełpić, ale pewnie i tak więcej co poniektórzy ;) ) wpłaciłam kasę na rzecz rozwoju tego programu. od pierwszego razu nie przestaje go polecać.
    izabela dnia: 10-09-2015 w-wa
  • Pierwszy raz dzisiaj skorzystałam z programu Odkurzacz i jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim jest naprawdę super .Gratulacje dla autora tego programu pozdrawiam serdeczne :)
    Barbara dnia: 07-09-2015 Stargard Szczecinski
  • Zastosowałam ten program Odkurzacz dzisiaj pierwszy raz i jestem mile zaskoczona jest super polecam wszystkim niedowiarkom takim jak ja na pewno będę z niego korzystać :)
    Barbara dnia: 07-09-2015 Stargard szczcinski
  • Program używam od dawien dawna i jest naprawdę super. Polecam i dziękuję autorowi za wspaniale wykonany progsik.
    Vray Engine Studio dnia: 27-08-2015 Novelda www.vrayenginestudio.com
  • co tu gadać jest OK
    Krzysztof dnia: 20-08-2015 białystok
  • Program bardzo dobry ale do Windowsów starszego typu. Natomiast do Windows 10 po skanowaniu Odkurzaczem potrzebna jest często reinstalacja systemu. Najwyższy czas stworzyć Odkurzacz przystosowany dla Windows 10.
    Paweł dnia: 12-08-2015 Kielce
  • Świetny i genialny program do porządkowania komputera.Polecam go każdemu kto chce mieć porządek na kompie :)
    Krzysiek dnia: 12-08-2015 Radom
  • Gratuluje świetnego programu autorowi.Praktycznie wszystko co najlepsze o tym programie , zostało już napisane w poniższych opiniach i pozostało mi tylko przyłączyć się do takich pozytywnych ocen. Pomimo,iż program jest darmowy i nie jest wymagana opłata , postanowiłem z własnej woli wpłacić drobną kwotę na konto autora , żeby mu nie zabrakło środków i chęci do dalszego rozwijania i udoskonalania odkurzacza. Jeszcze raz serdecznie gratuluje i dziękuje autorowi za świetny program. Stanisław P.
    Stanisław dnia: 11-08-2015 Śrem
  • Sorry - zapomniałem o gwiazdeczkach...
    Janusz dnia: 30-07-2015 Tarnów
  • Odkurzacz to jeden z kilku zaledwie programów, bez których nie wyobrażam sobie funkcjonowania moich komputerów... nie pamiętam od kiedy go używam i nie wiem, ile dziesiątek giga przestrzeni dyskowej mi oszczędził ale to z pewnością ogromna liczba! Polecam z pełnym przekonaniem i serdecznie pozdrawiam Autora :-]
    Janusz dnia: 30-07-2015 Tarnów