Opinie

  • Ogromne dzięki Panie Macieju, szybka aktualizacja składników programu. Jak tu Pana nie lubić? Dużo zdrowia i pomyślności życzę.
    Henryk dnia: 18-10-2020 Mysłowice
  • Panie Maćku, jak tylko znajdzie Pan chwilkę prosimy o update bazy sygnatur Śliczne dzięki! Pozdrawiam
    AzumiChan dnia: 17-10-2020 Kraków https://avistaz.to/
  • Panie Macieju ratunku! 13-10-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 14-08-2020 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam autora programu. Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 14-10-2020 Mysłowice
  • cyrkumsyzja to gżeh wszystcy idziecie do piekla. A btw to odkurzacz franmo pociagnal mojego pindola zbyt mocno i odpadl mi.
    Kacper dnia: 08-10-2020 53X szmeks.cum
  • anyone wanna share a glizzy with me?
    Bacon Egg dnia: 08-10-2020 and Cheeeeese
  • Pan Kobiałka ma durzego :weary:
    Ching Chong Hang-chee dnia: 08-10-2020 Wuhan
  • nae niga nae nae niga niga nae
    Korean Circumcision dnia: 08-10-2020 Pruszków
  • Drogi Arturze, Program, który służy do zwalniania miejsca oraz przyśpieszania komputera nie potrzebuje być na bieżąco ze "zmianami Microsoftu w swoim systemie" - nie jest to antywirus, którego baza danych zawsze musi być aktualna. A czyszczenie rejestru jest bardzo odradzane, więc fakt, że odkurzacz nie posiada tej opcji jest lepsze. Czyszczenie rejestru może zwolnić malutkie ilości miejsca na komputerze, jednak spowolni to znacznie komputer, a Windows i tak po wyczyszczeniu rejestru zaraz tworzy dokładnie te same pliki. Nie wypowiadaj się więc proszę jeśli się nie znasz na temacie. Moim zdaniem odkurzacz dobrze się sprawdza, nie mógłbym prosić o nic więcej.
    Tomasz S. dnia: 31-08-2020 Warszawa
  • Pomocna Myszka to bardzo dobry program, jednak jeden raz zdarzyło mi się, że obsługa nie była miła.
    Singed N. dnia: 15-08-2020 Zaun
  • sprawdził się, a trafiłam na odkurzacz całkiem przypadkowo !
    Jolanta dnia: 01-07-2020 Uchanie
  • Programy tego typu wymagają ciągłych aktualizacji, by być na bieżąco ze zmianami, które Microsoft wprowadza w swoim systemie. Niestety od około 3 lat Odkurzacz nie otrzymał żadnej aktualizacji - z wyjątkiem autopoprawki pod koniec 2018 roku. Owszem, program działa, ale czy rzeczywiście w sposób zbliżony do ideału? Celowo napisałem "zbliżony", bo ideał nie istnieje. Niestety nie posiada opcji czyszczenia rejestru, a to w nim siedzi sporo śmieci. Szkoda, bo licencja programu pozwala na używanie go nie tylko na komputerze domowym.
    Artur dnia: 12-05-2020 Kraków
  • Dobry program, ale ja się zgubiłem
    Where Am-I dnia: 29-04-2020 What is this place
  • Panie Macieju. Dałem moje opinie 23-04,24-04,25-04-2020 i żadna nie została wyświetlona, więc nie wiem czy Pan je czytał. Znów program dobrze działa, jest aktualizacja. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Życzę Panu zdrowia i szczęścia w tym trudnym okresie epidemii koronawirusa.
    Henryk dnia: 27-04-2020 Mysłowice
  • Moim zdaniem ta wersja Odkurzacza jest bardzo dobra - ale pracujcie nad nią dalej bo hakerzy nie śpią i co rusz atakują nasze komputery - na razie wygrywamy i niech tak zostanie - POZDRAWIAM i dziękuję bo to bardzo dobry program narzędziowy.
    Olgierd dnia: 26-04-2020 Toruń framno.pl
  • Panie Macieju,co się stało że nie można dodać opinii? już dwa razy wysłałem opinię i jej tu niema. Dzisiaj jedna gwiazdka.
    Henryk dnia: 25-04-2020 Mysłowice
  • Program pożyteczny i fajny.
    Jarosław dnia: 24-04-2020 Janów Lubelski
  • Poprzednia moja opinia nie ukazała się więc wysyłam drugą. 23-04-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 22-02-2020 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam Pana Macieja. Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 24-04-2020 Mysłowice
  • Bardzo dobry program, bez problemu czyści komputer i polski, naprawdę polecam ten program
    Marek dnia: 23-04-2020 Warszawa
  • 23-04-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 22-02-2020 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam Pana Macieja. Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 23-04-2020 Mysłowice
  • Poleciłam znajomym program znakomity.Dzięki i pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 19-04-2020 Wroclaw
  • dla tego programu jest zamało gwiazdek
    witold dnia: 13-04-2020 Świdnik
  • Ale miałam zapchany komputer - nie do wiary ile tego. I się posprzątało. Bardzo dziękuję twórcy za program do sprzątania śmieci. Pozdrawiam !!!!!
    Bogumiła dnia: 13-04-2020 Zaryszyn
  • szybkosc ,prostota,czytelnosc i po Polsku=rewelacja .dzieki ze jestes ze mna
    jan dnia: 12-04-2020 białogard
  • Zdrowych i szczęsliwych Swiąt Wielkanocnych z podziękowaniem za b.program .Lucyna
    Lucyna dnia: 12-04-2020 Wroclaw
  • Bardzo fajny pRogram, jednak czegoś mi brakUje, cHyba go polecę innym.
    Jakub A. dnia: 23-03-2020 Poznań
  • W tym dla nas wszystkich trudnym czasie zyczę zdrowia i spokoju.Dziękuje za super "Odkurzacz"Pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 22-03-2020 Wroclaw
  • FAJNY CZYŚCICIEL DYSKU! POLECAM GO!
    Krzysztof D. dnia: 09-03-2020 Skidźin
  • Jestem bardzo zadowolony z powyższego programu "Odkurzacz"
    Zdzisław dnia: 09-03-2020 Legnica
  • Super,gorące dzięki.Pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 06-03-2020 Wroclaw
  • Program bardzo prosty w użytkowaniu, skuteczny, początkujący też nie powinni mieć problemów z zastosowaniem daję 5 gwiazdek.
    Leszek dnia: 29-02-2020 Katowice
  • Very good program. 5 stars.
    Joshua dnia: 24-02-2020 Chad
  • 5 gwiazdek.
    5 gwiazdek dnia: 24-02-2020 Gwiazdek 5
  • Dobry odkurzacz, jednak moim zdaniem Odkurzacz Franmo jest lepszy. Prosze brać z niego przykład.
    Odkurzacz Franmo dnia: 24-02-2020 W-wa
  • Odkurzacz znów dobrze działa i jest zaktualizowany. Panie Macieju dziękuję i pozdrawiam
    Henryk dnia: 24-02-2020 Mysłowice
  • Aktualizacja już jest, działa świetnie. Pozdrawiam Panie Macieju i życzę wielu sukcesów.
    Henryk dnia: 23-02-2020 Mysłowice
  • 21-02-2020 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 23-12-2019 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam autora programu.Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek
    Henryk dnia: 22-02-2020 Mysłowice
  • FAJNY CZYŚCICIEL DYSKU! POLECAM GO!
    Krzysztof D. dnia: 17-02-2020 Skidziń
  • Super, coraz lepszy ,dziękuje.
    Lucyna dnia: 13-02-2020 Wroclaw
  • Genialny program.
    Brudda N. dnia: 27-01-2020 Navajo
  • Jestem bardzo zadowolony z powyższego programu " Odkurzacz"
    Zdzisław dnia: 25-01-2020 Legnica
  • Fajny, chociaż UI trochę nie przejrzyste.
    Stalin dnia: 22-01-2020 W-wa www.franmo.pl
  • W Nowym Roku życzę samych sukcesów,satysfakcji oraz zdrowia.Pozdrawiam serdecznie.
    Lucynal dnia: 09-01-2020 Wroclaw
  • Gratulije i zycze Panu zdrowia i wiele sukcesów w pracy! dziekuje za dobry program!!!!!
    Gienek dnia: 13-12-2019 szkolna3 Przyszowice.sl
  • Dla mnie spoko.
    Jacek dnia: 12-12-2019 Rzeszów https://autoskup.biz/
  • fajne
    czesc dnia: 10-12-2019 wies
  • Dzięki i serdecznie pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 03-11-2019 Wroclaw
  • 27-10-2019 aktualizacja już jest,dziękuję Panie Macieju i pozdrawiam.
    Henryk dnia: 27-10-2019 Mysłowice
  • 21-10-2019 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 22-08-2019 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam autora programu.Do tej pory program jest świetny i dlatego daję 5 gwiazdek.
    Henryk dnia: 23-10-2019 Mysłowice
  • Bardzo proszę o nową aktualizację sygnatury i składników bo są przestarzałe ;) Dziękuję!
    AzumiChan dnia: 22-10-2019 Kraków
  • Nie potrafi zapamiętać ustawień czcionki. Ustawiam Trebuchet MS i wielkość 12, zapisuję, mam komunikat, że zadziała po restarcie programu, to restartuję i... mam ustawioną czcionkę ale 8 = nieczytelne. Ustawiam ponownie 12, zapisuję, restart i znów to samo. Nieczytelne dziadostwo. Skoro program nie potrafi zapamiętać jednego ustawienia dla czcionki, to jak mam mu zaufać że nie usunie czegoś co dodałem do wyjątków? Może o tym, że dodałem do wyjątków, też nie pamięta.
    Mateusz dnia: 17-10-2019 Berdyczów
  • Bardzo dobry, skuteczny, niezawodny!! Polecam.
    Zbigniew dnia: 06-09-2019 Cedzyna koło Kielc
  • Polecam, długo szukałem czegoś takiego !!!
    Grzegorz dnia: 04-09-2019 Bydgoszcz
  • Jestem wierna Odkurzaczowi.Polecam gorąco i serdecznie pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 27-08-2019 Wroclaw
  • Aktualizacja już jest. ok.Pozdrawiam
    Henryk dnia: 24-08-2019 Mysłowice
  • Potwierdzam przedmówce. U mnie również 21-08-2019 problem z aktualizacją,pisze że jest aktualna,a poniżej na czerwono że składniki są przestarzałe z 21-06-2019! Panie Macieju,pomocy... Tak wogóle to program rewelacja !
    Sławek dnia: 22-08-2019 Kłodzko
  • 21-08-2019 problem z aktualizacją,pisze że jest aktualna,a poniżej na czerwono że składniki są przestarzałe z 21-06-2019! Panie Macieju,pomocy...
    Henryk dnia: 21-08-2019 Mysłowice
  • Jak zwykle s u p e r. Gorąco polecam.
    Lucynal dnia: 14-08-2019 Wroclaw
  • Program spełnia swoje założenia.Czyći i widać że się miejsca zwalnia po użyciu jego.Szkoda że nie w sobie optymalizatora usług
    Lube_placki dnia: 04-06-2019 Elo
  • Jestem z tym programem prawie od dekady, nigdy nic złego nie powiedziałem o tym programie,dlatego daję mu 5 gwiazdek od ręki. Jednak brakuje mi małego elementu do spełnienia w postaci możliwości usuwania przez aplikację niechcianych programów, z którymi system nie może sobie poradzić. Coś na wzór CCleanera który doskonale sobie radzi z tym problemem. Dlatego chciałbym żeby ODKURZACZ też posiadał tą funkcję, abym nie musiał korzystać z innych programów, tylko z naszego Polskiego ODKURZACZA..... Pozdrawiam.
    Bogdan dnia: 04-05-2019 Malbork
  • Działa bez zarzutu i jak zawsze bardzo dziękuję. Serdecznie pozdrawiam i życzę dużo dobrego.
    Lucyna dnia: 28-04-2019 Wroclaw
  • 23-04-2019 jest aktualizacja programu,działa dobrze. Pozdrawiam Pana Macieja,autora programu.
    Henryk dnia: 24-04-2019 Mysłowice
  • Dołączam się do BARDZO POZYTYWNEJ opinii o programie Odkurzacz!Czyśi i porządkuje komputer bez jakichś braków czy niedociągnieć,No i tak trzymać! Ja DZIĘKUJĘ za ten program który uporządkował mi nareszcie komputer.Pozdrawiam.
    Andrzej dnia: 18-04-2019 Świdnik
  • Najlepszy program do rozwiązywania problemów na kompach.
    Waldemar dnia: 24-03-2019 Stoke
  • program ekstra Pozdrawiam
    Halina dnia: 20-03-2019 BARCINO, 53 i
  • Jak zwykle 5. Pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 09-03-2019 Wroclaw
  • Kiedyś był to program w porządku. Dziś zachowuje się jak stalker. Wyczyścisz z zaleceniami na kilka dni a już za moment nachalny komunikat o konieczności czyszczenia. Daję 2 miesięczną szansę na poprawę programu. Jeśli nic się w tej materii nie zmieni pożegnamy się. Pozdrawiam Leszek Florczak
    Leszek dnia: 05-03-2019 Ozorków
  • Jestem zadowolony z usługi i obsługi.Polecam , jest warty swojej roboty.
    quryy dnia: 03-03-2019 Kpenhaga
  • Super program polecam go kazdemu.
    Patryk dnia: 03-03-2019 ___BRAK___ ___BRAK___
  • Od dłuższego czasu program nie podlega aktualizacji. Stan składników:przestarzałe. Data publikacji: 14.04.2018 Jaka jest przyczyna braku aktualizacji?
    Stanisław dnia: 01-03-2019 Wrocław
  • 24-02-2019 Odkurzacz znów dobrze działa i jest zaktualizowany.Panie Macieju dziękuję i pozdrawiam.
    Henryk dnia: 24-02-2019 Mysłowice
  • Bardzo proszę autora o aktualizację składników. Pozdrawiam.
    Roman dnia: 23-02-2019 Kraków
  • 23-02-2019 znowu błędnie pokazuje że składniki są przestarzałe z 24-12-2018 a powyżej pisze że składniki są najświeższe. Optymalizacja wyskakuje ale nic nie optymalizuje. Program do poprawy. Pozdrawiam autora programu.
    Henryk dnia: 23-02-2019 Mysłowice
  • kurła zepsół mi cały komputer!!!!! wszystko ten głupi program kasuje!!!!!!!!!!!!!! coza....
    ewefwf dnia: 17-02-2019 Warszawa fweruigeuigeuigeug.com
  • Program na 5 +. Pozdrawiam.
    Lucyna dnia: 04-02-2019 Wroclaw
  • RhKEiQ tcdunbuuedti, [url=http://oycsckjzswqr.com/]oycsckjzswqr[/url], [link=http://wkoabrrumgic.com/]wkoabrrumgic[/link], http://anpagsyhheut.com/
    txcwvgfjz dnia: 21-01-2019 gTuNErNdXjysDyblUdo http://pnveimwkjjlv.com/
  • sUPER PROGRAM. POZDRAWIAM.
    Lucyna dnia: 20-01-2019 Wroclaw
  • 74fyMg exfopqaxelum, [url=http://jevcyusekisx.com/]jevcyusekisx[/url], [link=http://jqsvllgwfoqg.com/]jqsvllgwfoqg[/link], http://gufoxbbokllx.com/
    utmuqcqre dnia: 20-01-2019 hzoGpRkRpDlmhxYzgd http://mvzuydlvslkb.com/
  • Fajny programik
    JARO dnia: 12-01-2019 PORTADOWN
  • niedawno zainstalowałem,jestem bardzo zadowolony,dodam że nie jestem lwem informatyki,
    wlod dnia: 07-01-2019 Kraków
  • Dzieki i duzo dobrego w Nowym Roku.
    Lucyna dnia: 06-01-2019 Wroclaw
  • dlaczego po użyciu odkurzacza nue moge otworzyc Google ,przegladarka nieodpowiada,a w komorka sie wyłącza-dziwne????
    bozena dnia: 16-12-2018 wrclaw
  • Halo, co się dzieje? Wróciłam do programu po dwóch latach przerwy i chciałam wesprzeć Autora, ale bezskutecznie oczekuję na podanie nr rachunku bankowego, lub jakiejkolwiek reakcji. Obawiam się, czy będą dalsze aktualizacje i czy program w ogóle działa?
    Barbara dnia: 24-11-2018 Bytom
  • Dziękuję Panie Macieju za aktualizację,program jest bardzo dobry i życzę dużo przyjemności w rozwijaniu go.
    Henryk dnia: 20-11-2018 Mysłowice
  • Niestety dam jedną gwiazdkę, a czemu? Nie działają aktualizacje, aktualnie mam od 58dni brak nowej bazy, program zachowuje się jak by został porzucony. Problem z Nortonem - w ramach zemsty za definicję AV na siłę autor wrzucił pliki nortona do bazy jako śmieci, niestety nie da się ich wrzucić na białą listę/ignorowane, wiec co sprzątanie trzeba ręcznie sprawdzać co też takiego program planuje usunąć.
    Mateusz dnia: 18-11-2018 Polska
  • To już jest koniec...koniec wsparcia...?:((( Szkoda ogromna...:(((
    Wojtek dnia: 15-11-2018 Rzeszów
  • Dla mnie super.
    Lucyna dnia: 14-11-2018 Wroclaw
  • Ekstra od lat !
    Marek dnia: 14-11-2018 Łask https://plus.google.com/115070072144094863295
  • Ostatnio z tymi komunikatami opobieraniu skladnikow mozna sie troszke zdenerwowac Pobralem najnowsza wersje i ciagle to samo Jakby to nie dzialalo prawidlowo
  • Już raz tymi komunikatami o nieskutecznej aktualizacji doprowadził mnie do wściekłości i odinstalowałem go, teraz znowu mam ten problem. System Windows 10 Pro x64 - ściąga 474 bajty i dalej domaga się aktualizacji.
    Zbigniew dnia: 09-11-2018 Radzionków
  • Znowu jest problem z komunikatem o aktualizacji. Co dwa dni wyskakuje komunikat żeby aktualizować bo składniki są przestarzałe,ale aktualizacji nie dokonuje. Jest to denerwujące.
    Henryk dnia: 08-11-2018 Mysłowice
  • Bardzo dobry program i naprawdę od wielu, wielu lat, szkoda że nie mogę wspomóc AUTORA bo mam już ponad 80 lat i sam jestem biedny ale polecam go wszystkim!
    Ryszard dnia: 03-11-2018 63-200 JAROCIN wlkp
  • Wspaniały, lekki, z prościutką obsługą nie wchodzacy w konflikt z resztą aplikacji programik. Dzisiaj się zaktualizował, miałem podobnie. Pozdrawiam autorów, polecam tym co nie używali, nie wiecie ile tracicie ;P
    Roman dnia: 26-09-2018 Kraków
  • U mnie podobnie - jakiś problem z aktualizacją składników. Fajnie gdyby pojawił się jakiś komunikat od autora. Gwiazdek daję 5, bo nie mam zastrzeżeń do programu. Po reinstalacji jest komunikat, że składniki wymagają aktualizacji, klikam na tak - z 614 dni aktualność spada do 51. Zatem ponowny komunikat o aktualizacji. Klikam rozpocznij. I tyle - wciąż "stan składników - przestarzałe", "data publikacji - 51 dni temu". Może autor na wakacjach jest a program samodzielnie ocenia stan składników po ostatniej, ale dostępnej aktualizacji? Dlatego potrzebny komunikat autora, o który proszę :)
    stachan dnia: 25-09-2018 Katowice
  • "Aktualizacja zakończona. Posiadane pliki są najświeższe". Codziennie powtarza Aktualizacja przestarzała,to nie wiem co zrobić jak robię aktualizacje.
    Tina dnia: 23-09-2018 Słubice
  • No właśnie...czytam poniższe...mam to samo. W marcu chwaliłam jak nie wiem co, a teraz klops :(
    Jadwiga dnia: 21-09-2018 Zgierz
  • Program jest świetny pod każdym względem, jednak od kilku dni jest problem z ostatnią aktualizacją. Otrzymuję wiadomość, że składniki są przestarzałe i należy przeprowadzić aktualizację. Uruchamiam hasło "Aktualizuj", po chwili pojawia się komunikat "Aktualizacja zakończona. Posiadane pliki są najświeższe". W następnym dniu od nowa powtarza się jak wyżej. Taka sytuacja trwa już od kilku dni. Co można z tym zrobić ? 20. 09. 2018 r.
    Halina dnia: 20-09-2018 Dębica
  • Składniki programu i bazy sygnatur z 05-08-2018 są na dzień dzisiejszy po prostu przestarzałe czyli nieaktualne. Aktualizacja ich leży po stronie twórcy programu i wszystko będzie okej.
    Zbigniew dnia: 19-09-2018 Wrocław
  • Program jest OK ale ostatnio coś się dzieje. Przypomina bowiem o aktualizacji, włączam aktualizację, wszystko niby w porządku ale następne uruchomienie komputera to znowu ten sam problem. P.S Nie proszę o porady w stylu: "To zostaw komputer włączony" Pozdrawiam
    Piotr dnia: 18-09-2018 Złocieniec
  • Korzystam z Odkurzacza niemalże od powstania - testowałem też inne. Ten jest najlepszy - stabilny z ciągle aktualną bazą czyszczenia. Wielkie słowa uznania dla Autora.
    Michal Ap dnia: 17-09-2018 Wrocław
  • Ogólnie dobry program. Najbardziej podoba mi się opcja:"Usuń dane aplikacji" (ślady aktywności), ale jestem zmuszony używać też "Nortona Utilities" do czysczenia rejestru systemu bo autor programu o tym zapomniał.
    Tomasz dnia: 04-09-2018 Toruń